RAYA SHOTS

Unable to describe much, lagi pun, people say “a picture paints a thousand words” ………… so ……. here goes :  On 26th Sept Acik Firdaus arrives from Dubai.  Mum hosted buka puasa and everyone was present except of course Qayyum and Qahar.  From 30 Sept till 4th Oct 2008 was at Mak Nyah’s residence in Kuala Kubu Bharu, Hulu Selangor.  Quddus, Qadir and Qabid arrived KKB on the evening of 3rd Oct 2008 and we left for Nilai the next day.  Gathered with all my siblings and my parents on 5th Oct at sis Amirah’s residence in Sendayan Avenue.

    

    

    

    

**** Family Tree still under construction lah adinda-adinda ku semua hehehehe ….. have patience aaaahh!

4 Responses

  1. Ai nak booking aleesya. HAHA!!

  2. PokDeng ….. bisa di atur, sila isi borang tempahan dari saya sebab saya sebagai MakLong telah diberi kuasa vito oleh ayahanda & bonda tiap kali family bermuzakarah🙂

  3. tak perlu temuduga ke? Heh.

  4. Itu baru booking je, hehehe …. temuduga bila yang empunya diri dah aqil baligh miaahaahaa so temuduga sama-sama🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: